Gleneagles Hospital Kota Kinabalu
  • Ambulans / Kecemasan
    +6088 518 911
  • Talian am
    +6088 518 888

What you love isn’t always what your heart loves

Go easy on the grease to avoid heart diseases. Talk us now for advice on taking care of your heart.

Find out more

KENAPA PILIH KAMI

121
Katil
Berlesen
37
Kepakaran
Perubatan
74
Doktor
Pakar
7
Perkhidmatan
Klinikal Utama
108,000
Pesakit Yang Menerima
Perkhidmatan Setiap Setahun
200
Tempat
Letak Kereta

Kepakaran Kami

Gleneagles berusaha untuk memberikan yang terbaik kepada anda dalam rawatan perubatan yang meliputi pelbagai jenis kepakaran perubatan serta prosedur. Lihat perkhidmatan perubatan dan klinikal yang kami sediakan.
Lihat Semua Kepakaran
Urologi
Pakar urologi memiliki pengkhususan perubatan dalam saluran kencing lelaki dan wanita, serta sistem pembiakan lelaki, dan mereka dilatih untuk mendiagnosis, merawat dan menguruskan berbagai penyakit urologi seperti masalah buah pinggang, kelenjar adrenal, ureter, dan pundi kencing, serta masalah dalam sistem pembiakan lelaki.
Kardiologi
Kardiologi adalah pengkhususan perubatan dalam masalah jantung, termasuk mendiagnosis dan merawat kecacatan jantung kongenital serta penyakit berkaitan jantung yang lain. Pakar kardiologi adalah doktor yang mempunyai pengkhususan dalam bidang perubatan ini.
Pediatrik
Pakar pediatrik menguruskan penjagaan bayi, kanak-kanak dan remaja. Pakar pediatrik adalah penjaga utama yang menjaga kanak-kanak sejak mereka dilahirkan, termasuk kesihatan, pertumbuhan serta kesejahteraan umum mereka, selain memberikan inokulasi dan vaksinasi yang diperlukan.
Pembedahan Ortopedik & Trauma
Kedua-dua bidang pengkhususan ini biasanya adalah berkaitan kerana ia boleh disebabkan oleh trauma, kemalangan, kecederaan sukan, penyakit merosot, jangkitan, tumor dan masalah kongenital. Pakar ortopedik menguruskan keadaan berkaitan sistem rangka otot melalui kedua-dua kaedah pembedahan invasif dan tidak invasif, di samping kaedah bukan surgeri untuk membetulkan dan merawat masalah tersebut.
Gastroenterologi
Ahli gastroenterologi adalah pakar yang merawat sistem pencernaan dan saluran gastrousus yang merangkumi organ-organ daripada mulut hingga ke dubur, untuk penyakit seperti ketakcernaan, sakit abdomen, apendisitis, jaundis, batu hempedu, intolerans laktosa, hepatitis, refluks, ulser dan hemoroid.
Pembedahan Telinga, Hidung dan Tekak (ENT)
Pakar telinga, hidung dan kerongkong (ENT) mendiagnosis dan merawat penyakit berkaitan kepala dan leher, yang merangkumi penyakit dan masalah telinga, hidung dan kerongkong di samping alergi, dan kedua-dua surgeri plastik dan surgeri rekonstruksi wajah.

Doktor

Pasukan profesional doktor dan pakar yang sangat berpengalaman sedia untuk menyampaikan perundingan dan pelan rawatan yang disesuaikan dengan keperluan anda.
Cari
Hubungan kecemasan
Gleneagles Hospital Kota Kinabalu
Ambulans / Kecemasan
+6088 518 911
Pilih Hospital
Click to know more!