Gleneagles Hospital Malaysia

What you love isn’t always what your heart loves

Go easy on the grease to avoid heart diseases. Talk us now for advice on taking care of your heart.

Find out more

Every Minute Counts

Providing you Accident & Emergency Services closer to home

Find Out More

Healthcare Made Convenient Just For You

Find Out More

Your Safety Is Our Top Priority

We Take Extra Measures To Ensure Your Wellbeing

Read More

Dr. Little Club

Your parenting partner for a great journey ahead

Find Out More

KEPAKARAN & PROSEDUR PERUBATAN

Gleneagles berusaha untuk memberikan yang terbaik kepada anda dalam rawatan perubatan yang meliputi pelbagai jenis kepakaran perubatan serta prosedur. Lihat perkhidmatan perubatan dan klinikal yang kami sediakan.

Kardiologi
Kardiologi

A medical category specialising with disorders of the heart, cadiology is a field that includes diagnosis and treatment of congenital heart defects and other heart-related diseases. Cardiologologists are physicians who specialise in this particular field of medicine.

Onkologi
Onkologi
Pusat pakar onkologi perubatan di Hospital Gleneagles mengambil pendekatan holistik dalam menyediakan bantuan dan nasihat kepada pesakit tentang berbagai aspek berkaitan penjagaan kanser, termasuk pilihan rawatan, kesan sampingannya, serta perubahan gaya hidup dan penjagaan sebelum dan selepas rawatan. 
Pembedahan Ortopedik & Trauma
Pembedahan Ortopedik & Trauma
Kedua-dua bidang pengkhususan ini biasanya adalah berkaitan kerana ia boleh disebabkan oleh trauma, kemalangan, kecederaan sukan, penyakit merosot, jangkitan, tumor dan masalah kongenital. Pakar ortopedik menguruskan keadaan berkaitan sistem rangka otot melalui kedua-dua kaedah pembedahan invasif dan tidak invasif, di samping kaedah bukan surgeri untuk membetulkan dan merawat masalah tersebut.
Pembedahan Am
Pembedahan Am
Pengkhususan pembedahan ini memfokus pada organ abdomen yang merangkumi usus, esofagus, perut, usus kecil, kolon, hati, pankreas, pundi hempedu, duktus hempedu dan tiroid. Meskipun pakar bedah mungkin memiliki subkepakaran dalam satu atau lebih banyak bidang yang menggunakan berbilang kaedah seperti surgeri laparoskopik, mereka masih merangkumi pasukan pembedahan am. Pakar bedah ini memiliki kepakaran rawatan bagi masalah dan penyakit dalam sistem badan utama termasuk fungsi-fungsi kardiovaskular, pencernaan, endokrin, perkumuhan, kulit, otot, saraf, pembiakan, pernafasan dan rangka otot.
Pediatrik
Pediatrik
Pakar pediatrik menguruskan penjagaan bayi, kanak-kanak dan remaja. Pakar pediatrik adalah penjaga utama yang menjaga kanak-kanak sejak mereka dilahirkan, termasuk kesihatan, pertumbuhan serta kesejahteraan umum mereka, selain memberikan inokulasi dan vaksinasi yang diperlukan.
Gastroenterologi
Gastroenterologi
Ahli gastroenterologi adalah pakar yang merawat sistem pencernaan dan saluran gastrousus yang merangkumi organ-organ daripada mulut hingga ke dubur, untuk penyakit seperti ketakcernaan, sakit abdomen, apendisitis, jaundis, batu hempedu, intolerans laktosa, hepatitis, refluks, ulser dan hemoroid.
Alergi dan Imunologi
Alergi dan Imunologi
Alergi berlaku apabila sistem imun semula jadi badan kita bertindak balas kepada sumber luaran yang tidak dapat dilawan, dan biasanya ia tidak memudaratkan badan manusia. Seseorang mungkin alah kepada pelbagai alergen seperti habuk, polen, kulapuk, ramuan makanan tertentu, bulu haiwan dan perubatan. Reaksi alergi muncul dalam banyak bentuk seperti mata gatal dan berair (demam alergi), kulit meradang dan gatal (gatal-gatal dan ekzema), sukar bernafas (asma atau anafilaksis) dan tekanan darah naik turun.
Anestesiologi
Anestesiologi

Anestesiologi adalah sains sedasi yang menyekat simptom-simptom sakit buat sementara. Ahli Anestesiologis, iaitu doktor yang terlatih dalam anestesia dan ubat prapembedahan, memastikan pemberian anestesia dijalankan secara selamat dan terlindung.

Ini termasuk penilaian prapembedahan, konsultasi dengan pasukan pembedahan dan perangkaan pelan bagi anestesia tersebut yang disesuaikan untuk setiap pesakit yang berlainan, pemberian ubat kawal sakit dan pengurusan pesakit selepas pembedahan, secara betul.

Dermatologi
Dermatologi
Ahli dermatologi merawat penyakit kulit, kulit kepala, rambut, kuku dan masalah kosmetik yang berkaitan. Ahli dermatologi mendiagnosis dan menguruskan penyakit-penyakit ini, yang meliputi masalah biasa seperti akne, dan masalah teruk seperti kutil serta penyakit jarang yang lain.
Elektrofisiologi
Elektrofisiologi

Elektrofisiologi adalah cabang neurosains yang mengkaji unsur-unsur elektrik dalam sel-sel dan tisu-tisu biologi. Elektrofisiologi Kardiak adalah bidang yang menilaikan sistem dan aktiviti elektrik jantung, dan merawat apa-apa gangguan rentak jantung (aritmia).

Endokrinologi
Endokrinologi
Sistem endokrin merangkumi kumpulan kelenjar yang rumit, yang mengawal hormon individu yang digunakan untuk pembiakan, metabolisme, pertumbuhan dan perkembangan. Kelenjar-kelenjar ini termasuk tiroid, paratiroid, pankreas, ovari, testis, adrenal, pituitari dan hipotalamus. 
Geriatrik
Geriatrik
This specialisation of medicine focuses on the health and care of the elderly. Geriatric specialists (geriatricians) help the elderly take care of their health by preventing and treating diseases that are unique to their needs.
Haematologi
Haematologi
Ahli hematologi memiliki pengkhususan dalam pengkajian darah, organ yang membentuk darah, dan penyakit berkaitan darah seperti hemofilia dan anemia. Ahli Hematologi mendiagnosis, merawat dan menguruskan pencegahan penyakit berasaskan darah.
Hemato-Onkologi
Hemato-Onkologi

Hemato-onkologi adalah bidang perubatan khusus yang memfokus pada kanser darah. Mieloma berbilang, leukemia mieloid, leukemia limfoblas dan limfoma adalah jenis kanser yang dirawat oleh pakar hemato-onkologi. 

Hepatologi
Hepatologi

Hepatologi adalah bidang perubatan yang memfokus pada pemeriksaan, pencegahan, diagnosis dan pengurusan penyakit yang melibatkan hati, pundi hempedu, pokok biliari dan pankreas. 

Kardiologi Intervensi
Kardiologi Intervensi
Kardiologi intervensi adalah pilihan bukan pembedahan yang menggunakan tiub fleksibel kecil yang dipanggil kateter, untuk membaiki struktur jantung yang rosak atau tersumbat. Angioplasti, intervensi koronari perkutaneus dan valvuloplasti adalah beberapa prosedur jantung yang boleh dijalankan menggunakan katerisasi. 
Kardiologi Pediatrik
Kardiologi Pediatrik
Pakar Kardiologi Pediatrik dilatih khusus untuk mendiagnosis dan merawat masalah jantung pada kanak-kanak. Mereka bekerja rapat dengan pakar bedah jantung kanak-kanak untuk menentukan rawatan dan intervensi yang terbaik untuk kanak-kanak yang mungkin memerlukan pembedahan jantung.
Nefrologi
Nefrologi
Dengan pengkhususan dalam cabang perubatan dalaman yang menguruskan fungsi dan penyakit berkaitan buah pinggang, ahli nefrologi mendiagnosis dan merawat penyakit buah pinggang seperti kegagalan ginjal, batu karang dan hipertensi.
Neurologi
Neurologi
Ahli Neurologi adalah doktor pakar yang menilaikan pesakit, memeriksa, mendiagnosis dan merawat penyakit neurologi berkenaan sistem saraf yang merangkumi selaput, saluran darah dan tisu otot penghubung. Mereka juga membantu menguruskan penyakit bagi pesakit. Jika pembedahan diperlukan, pesakit mungkin akan dirujuk kepada Pakar Bedah Saraf. Ahli neurologi umumnya merawat penyakit dan masalah seperti epilepsi dan sawan, demensia, kecederaan kepala, migrain, sklerosis berbilang, dan banyak lagi.
Neurosurgery
Neurosurgery
Pembedahan saraf merangkumi pencegahan, diagnosis, rawatan dan pemulihan masalah dan penyakit sistem saraf. Pembedahan merangkumi surgeri pada otak, korda spina, saraf periferi dan sistem serebrovaskular ekstrakranium.
Obstetrik dan Ginekologi (O&G)
Obstetrik dan Ginekologi (O&G)
Obstetrik dan ginekologi adalah pengkhususan perubatan surgeri yang menguruskan kesihatan pembiakan dan organ wanita, dalam wanita yang mengandung (obstetrik) dan yang tidak mengandung (ginekologi). Pakar O&G meliputi kedua-dua pengkhusuan termasuk bersalin dan kelahiran, selain kesihatan umum bagi sistem pembiakan wanita.
Onkologi Ginekologi
Onkologi Ginekologi

Onkologi ginekologi adalah bidang perubatan khusus yang memfokus pada kanser saluran genital wanita. Kanser ovari, kanser uterus, kanser vagina, kanser serviks dan kanser vulva adalah jenis kanser yang biasa dirawat oleh ahli onkologi ginekologi.  

Ophthalmologi
Ophthalmologi
Pakar-pakar kami menguruskan segala perkara berkenaan mata yang merangkumi anatomi, fisiologi dan penyakit berkaitan mata. Ahli oftalmologi mendiagnosis dan merawat pesakit dengan masalah dan penyakit mata, dan turut menjalankan pembedahan mata.
Ortopedik Pediatrik
Ortopedik Pediatrik

Pertumbuhan rangka otot adalah penting untuk menyokong dan menstabilkan badan kanak-kanak. Jika terdapat sebarang kecacatan atau masalah semasa lahir atau kemudian, anda boleh mendapatkan nasihat daripada pakar ortopedik pediatrik. 

Patologi
Patologi
Pengkhususan ini mengkaji dan mendiagnosis penyakit melalui pemeriksaan organ, tisu, cecair badan dan juga autopsi badan yang lengkap. Pakar patologi mendiagnosis dan memeriksa sampel dan biopsi, serta mentafsirkan ujian makmal perubatan untuk mendiagnosis, merawat dan mencegah penyakit. 
Pembedahan Bariatrik
Pembedahan Bariatrik
Pembedahan bariatrik boleh mengubah kehidupan seseorang – khususnya jika dilakukan untuk menangani isu obesiti yang sudah lama. Namun, ia bukannya penawar yang ajaib kerana pesakit perlu mengubah gaya hidup mereka bagi membantu mengekalkan penyusutan berat mereka. Enam hingga dua belas bulan selepas prosedur adalah waktu paling penting di mana pesakit perlu menyesuaikan diri dengan pengambilan kalori baharu mereka dan mengekalkan mahupun menambahkan penyusutan berat mereka. Pesakit juga perlu mengamalkan rutin senaman bagi menggalakkan keberkesanan pembedahan ini.

Pembedahan Endokrin
Pembedahan Endokrin
Pembedahan endokrin merujuk kepada pembedahan pada satu atau lebih banyak kelenjar dalam sistem endokrin. Terdapat banyak lagi kelenjar endokrin dan pakar bedah berlainan memiliki pengkhususan dalam setiap satu daripadanya. Pakar bedah endokrin bekerja rapat dengan rakan sekerja perubatan mereka, pakar endokrinologi, dan doktor yang menjalankan diagnosis dan penyiasatan awal bagi pesakit dengan masalah endokrin seperti diabetes.
Pembedahan gigi
Pembedahan gigi
Dentists are highly trained doctors specialising in the care of teeth when patients go for annual check-ups. Dental surgery can also include other medical procedures involving the teeth such as root canals, crowns, implants, dentures and other orthodontic treatment.
Pembedahan Hepatobiliari
Pembedahan Hepatobiliari
Surgeri ini adalah cara yang paling berkesan untuk merawat tumor duktus pada hati dan hempedu dan turut membantu merawat simptom-simptom 
Pembedahan Kaki & Buku Lali
Pembedahan Kaki & Buku Lali
Masalah dan kecacatan kaki, buku lali, pinggul dan tulang belakang mempunyai perkaitan yang rumit. Masalah kaki dan buku lali yang biasa termasuk bunion, artritis buku lali, tendon Achilles dan fasciitis plantar. 
Pembedahan Kardiotoraks
Pembedahan Kardiotoraks
Perkhidmatan ini melibatkan rawatan surgeri oleh pakar bedah bagi penyakit yang menjejaskan organ dalam toraks (dada), yang merangkumi penyakit dan masalah lain berkaitan jantung dan paru-paru. Ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada pembedahan pintasan jantung dan surgeri jantung terbuka.
Pembedahan Kolorektum
Pembedahan Kolorektum

Penyakit kolon dan rektum merangkumi berbagai keadaan benigna dan maligna berlainan yang melibatkan saluran gastrousus bawah, seperti usus kecil, kolon, rektum dan dubur. 

Kanser kolorektum, kolitis berulser, penyakit divertikular, hemoroid, fisur dalam dubur, penyakit Crohn, dan sindrom rengsa usus (IBS) adalah beberapa penyakit kolon dan rektum biasa yang dirawat oleh kumpulan doktor kami. 

Pembedahan kosmetik Maxillofacial / Muka
Pembedahan kosmetik Maxillofacial / Muka
Pembedahan maksilofasial adalah prosedur yang dirangka untuk menyerlahkan bentuk dan penampilan wajah, mulut dan rahang. Pembedahan kosmetik wajah digunakan untuk membetulkan kesan penuaan, keadiposan dan tak simetri wajah di samping kecacatan wajah kongenital dan perolehan. Surgeri mungkin dijalankan pada tisu-tisu keras atau lembut pada dagu, kontur permukaan kulit, kelopak mata, struktur nasal dan tisu lembut pada muka, leher, rambut dan telinga.
Pembedahan Laparoskopik
Pembedahan Laparoskopik
Pembedahan laparoskopik, atau pembedahan lubang kunci, adalah prosedur pembedahan invasif minimum yang membolehkan pakar bedah mengakses organ dalaman melalui 3-4 insisi sekecil lubang butang. 
Pembedahan Payudara
Pembedahan Payudara
Pakar bedah am di Hospital Gleneagles berkeupayaan dan arif dalam menyediakan rawatan bagi pesakit dengan penyakit berkaitan payudara. Pembedahan payudara biasanya melibatkan pembuangan gumpalan berkanser dan benigna, serta ketumbuhan asing lain dan prostesis perubatan.

 

Pembedahan Pembentukan Plastik
Pembedahan Pembentukan Plastik
Selain manfaat kosmetik, pengkhususan perubatan dalam pembedahan plastik turut digunakan untuk membetulkan dan memulihkan bentuk serta fungsi bahagian badan melalui prosedur seperti graf kulit untuk kebakaran, dan pembedahan rekonstruksi bagi tangan.
Pembedahan Penggantian Sendi & Rekonstruksi Kecederaan Sukan
Pembedahan Penggantian Sendi & Rekonstruksi Kecederaan Sukan
Jika kaedah konservatif gagal untuk mengurangkan simptom-simptom bagi melegakan kesakitan sendi kronik, pembedahan rekonstruksi harus dipertimbangkan untuk menangani keadaan tersebut. 
Pembedahan Telinga, Hidung dan Tekak (ENT)
Pembedahan Telinga, Hidung dan Tekak (ENT)
Pakar telinga, hidung dan kerongkong (ENT) mendiagnosis dan merawat penyakit berkaitan kepala dan leher, yang merangkumi penyakit dan masalah telinga, hidung dan kerongkong di samping alergi, dan kedua-dua surgeri plastik dan surgeri rekonstruksi wajah.
Pembedahan Toraks
Pembedahan Toraks
Pembedahan kardiotoraks merangkumi surgeri jantung dewasa dan pediatrik seperti graf pintasan arteri koronari, pembaikan dan penggantian injap jantung, pembedahan penyakit paru-paru dan mediastinum, dan banyak lagi. 
Pembedahan Tulang Belakang
Pembedahan Tulang Belakang

Berbagai jenis penyakit dan masalah tulang belakang boleh dirawat dengan kaedah konservatif dan bukan pembedahan. Sebelum pembedahan akan dipertimbangkan, pesakit disarankan mencuba terapi fizikal, senaman di rumah, perubatan dan suntikan tulang belakang. Pembedahan tulang belakang akan dipertimbangkan jika seseorang mengalami sakit pinggang atau sakit tengkuk dan masalah tersebut tidak dapat diubat secara konservatif. 

Pembedahan Vaskular
Pembedahan Vaskular
Pakar dalam bidang ini menjalankan pembedahan pada sistem vaskular (arteri dan vena) melalui terapi perubatan, prosedur invasif minimum serta rekonstruksi surgeri. Prosedur khas ini sering melibatkan penggunaan angiogram, pembedahan peletakan stent, graf dialisis dan juga pemindahan organ.
Pembedahan Vitreo Retina
Pembedahan Vitreo Retina

Pembedahan vitreo retina adalah pembedahan mata yang melibatkan retina (lapisan peka cahaya), makula dan bendalir vitreus. 

Pemulihan
Pemulihan
Doktor pemulihan akan bekerja rapat dengan rakan sekerja perubatan dan ahli paramedik profesional yang lain untuk merangka program rawatan pemulihan dan mengkaji semula matlamat pemulihan secara tetap. Program khusus kami termasuk pemulihan neurologi, tulang belakang, pediatrik dan amputasi.
Perubatan Am
Perubatan Am
Perubatan Am adalah berkaitan dengan diagnosis, pengurusan dan rawatan bukan pembedahan bagi penyakit yang ganjil atau serius. Pakar-pakar dalam sektor ini biasanya dirujuk sebagai doktor. Disebabkan pesakit dalam sektor ini memerlukan pemeriksaan yang rumit, doktor biasanya akan menumpukan amalan perubatan mereka kepada satu sistem organ atau bidang perubatan yang tertentu.
Perubatan Dalaman
Perubatan Dalaman
Perubatan dalaman menawarkan program pencegahan dan rawatan penyakit yang meluas dan terperinci. Pakar dalam bidang ini menyediakan belbagai penjagaan untuk semua orang daripada golongan muda kepada golongan berumur. Ini merangkumi pemeriksaan kesihatan dan saringan yang sesuai bagi penyakit spesifik seperti hipertensi dan tumor maligna.
Psikiatri
Psikiatri
Psikiatri adalah pengkhususan perubatan yang mengkaji dan merawat gangguan mental yang merangkumi tingkah laku, kognitif dan persepsi penuh. Antara penyakit biasa yang dirawat oleh Psikiatri termasuk skizofrenia, gangguan bipolar dan juga gangguan stres pasca trauma (PTSD).
Psikologi
Psikologi
Ahli psikologi mendiagnosis dan merawat gangguan emosi dan mental dalam pesakit. Ahli psikologi yang terlatih biasanya akan menganalisis, menyelidik serta menilaikan personaliti pesakit sebelum rawatan diberikan melalui berbagai kaedah psikologi seperti kaunseling, psikoterapi dan relaksasi.
Radiologi
Radiologi
Radiologi adalah cabang perubatan pakar yang menguruskan pengimbasan imej-imej badan. Fungsi teras jabatan pakar ini adalah menyediakan pengimejan diagnostik perubatan berkualiti tinggi kepada doktor dan pesakit secara selamat dan mudah.
Radioterapi
Radioterapi

Kanser adalah penyakit yang boleh menyerang sesiapa sahaja - sama ada yang muda dan yang tua, yang kaya dan yang miskin, lelaki, wanita dan kanak-kanak. Di Hospital Gleaneagles, kami memahami bahawa pesakit akan mula berasa sedih dan sugul sebaik mengetahui bahawa mereka menghidap kanser dan kami berdedikasi untuk membantu mereka melawan penyakit ini dengan sebaik mungkin.

Rawatan kanser yang berkesan melibatkan pendekatan multimodal bagi memberikan peluang terbaik buat pesakit untuk bertahan hidup. Di Hospital Gleneagles, pesakit mempunyai akses bagi pelbagai pilihan rawatan yang disesuaikan dengan keadaan unik mereka yang merangkumi terapi radiasi.

Reumatologi
Reumatologi

Reumatologi melibatkan diagnosis dan terapi bagi penyakit reumatik berkaitan dengan sendi, tisu lembut, penyakit autoimun dan masalah tisu yang lain. Pakar-pakar ini akan memeriksa pesakit, mendiagnosis dan menyarankan rawatan spesifik bagi berbagai jenis penyakit reumatik.

Sitopatologi
Sitopatologi
Sitopatologi adalah pengkhususan perubatan yang memeriksa sel-sel daripada bahagian badan berlainan bagi menentukan punca dan sifat penyakit. Pakar perubatan dalam bidang ini menghasilkan sampel-sampel untuk mengkaji sel-selnya, dalam menentukan rawatan yang terbaik dalam langkah seterusnya.
Tangan & Pembedahan Mikro
Tangan & Pembedahan Mikro
Pengkhususan perubatan ini menguruskan trauma dan penyakit berkaitan tangan, pergelangan tangan, bahu dan anggota atas yang menjejaskan fungsi tangan. Bagi kes yang lebih berat dan rumit, rekonstruksi mikrosurgeri boleh dijalankan di samping pemulihan selepas surgeri.
Ubat Pernafasan
Ubat Pernafasan
Perubatan pernafasan adalah cabang pengkhususan yang menangani penyakit sistem pernafasan seperti asma, hipertensi pulmonari, apnea tidur mahupun jangkitan serta tumor.
Urologi
Urologi
Pakar urologi memiliki pengkhususan perubatan dalam saluran kencing lelaki dan wanita, serta sistem pembiakan lelaki, dan mereka dilatih untuk mendiagnosis, merawat dan menguruskan berbagai penyakit urologi seperti masalah buah pinggang, kelenjar adrenal, ureter, dan pundi kencing, serta masalah dalam sistem pembiakan lelaki.
Urologi Pediatrik
Urologi Pediatrik

Urologi pediatrik adalah subkepakaran perubatan yang memfokus pada diagnosis, rawatan dan pengurusan masalah berkaitan genital atau saluran kencing kanak-kanak (ginjal, ureter, pundi kencing). 

Perubatan A-Z

Gleneagles berusaha untuk memberikan yang terbaik kepada anda dalam rawatan perubatan yang meliputi pelbagai jenis kepakaran perubatan serta prosedur. Lihat perkhidmatan perubatan dan klinikal yang kami sediakan.

Cari keadaan dan rawatan anda dengan bantuan rajah tubuh badan manusia

Pakej & Promosi Terkini

Gastric Sleeve Surgery: Let's Fight Obesity Together

Are you considering gastric sleeve surgery because you've tried diets and exercise for years and still have a lot of weight to lose? You'll want to know the risks and benefits, what makes someone a go...

Lihat butiran

Cervical Screening

Cervical screening can stop cancer before its starts. Don’t delay your pap smear test. Reduce your risk. Price starts from RM250. Call us at 075601000 for appointments and inquiries.

Lihat butiran

Colonoscopy Screening

Colonoscopy screening can save lives by detecting non-cancerous polyps and cancer early. Do not let it catch you by surprise, screen now and beat it by being one step ahead. The price starts from...

Lihat butiran

Special Rate Health Screening Package

Special screening package for CIMB,Maybank, AmBank and Great Estern card holders. Call the number in the flyer for more information.

Lihat butiran

General Pre-Employment Packages

Pre employment health check-up is a significant part of employee benefit for any organization. This ensures and informs the company the present health status and well-being of the newly hired candidat...

Lihat butiran

Health Screening Package

Health Screening Package

Lihat butiran

Pneumococcal Vaccination

Did you know that pneumonia is the 2nd leading cause of death in Malaysia 2019. Vaccination reduces risk of going to a doctor for flu treatment by 40% to 60%.

Lihat butiran

COVID-19 Vaccination Package

Corporate companies are now allowed to purchase Covid-19 vaccine and Gleneagles Hospital Kuala Lumpur is one of the appointed private hospitals to conduct this vaccination program. 

Lihat butiran

Executive Screening Programme

Executive Screening Programme

Lihat butiran

Health Screening Promotion

Enjoy various complimentary tests with every purchase of our Platinum Health Screening Profile at RM880!

Lihat butiran
Hubungan kecemasan
Gleneagles Hospital Kota Kinabalu
Ambulans / Kecemasan
+6088 518 911
Gleneagles Hospital Kuala Lumpur
Ambulans / Kecemasan
+603 4141 3018
Gleneagles Hospital Penang
Ambulans / Kecemasan
+604 222 9199
Gleneagles Hospital Medini Johor
Ambulans / Kecemasan
+607 560 1111
Pilih Hospital